Lokalnytten

Troelstrup - Gammelstrup - Tønning -Træden

ÅRGANG 16 - JUNI - 2007

     
 

Idrætten

Gymnastikopvisningen blev igen i år afholdt med masser af flot gymnastik. Jeg kunne desværre ikke selv være tilstede, da jeg øvede mig i at stå på ski på de svenske løjper. Vi måtte desværre sige farvel til Brenda Therkildsen, som har styret gymnastik afdelingen i de 8 år, hun har siddet i bestyrelsen. Vi vil gerne sige tak til Brenda for det store arbejde og engagement, der er blevet lagt i bestyrelsen.

Efter opvisningen var der generalforsamling i Idrætsforeningen, hvor vi fik en ny i bestyrelsen i stedet for Brenda. Inger Bülow fra Tønning var frisk på opgaven. Inger er lærer og har været frivillig i forskellige foreninger. Hun har også været involveret i Grøn Koncert.

Efter kommunesammenlægningen har Ny Horsens Kommune besluttet at alle foreninger skal kunne benytte hallerne gratis. Dette har vi benyttes os af i foreningen og har fået tider til både indendørs fodbold og badminton i Skolehallen i Brædstrup:

Indendørs fodbold bliver fredag fra kl. 17 til 19

Badminton bliver tirsdag aften fra kl. 20 til 21

Mere omkring tilmelding til badminton i hallen senere.

Efter en del år uden klubdragt har idrætsforeningen valgt at lancere en ny dragt. Det er model Hummel Europe Micro Suit, sorte bukser og rød overdel. Den fås fra størrelse 6 til 16 år og koster 360 kr., og størrelserne small til xxx large fås til 430 kr. Modellerne koster henholdsvis 499,- og 599,- ude i butikkerne.

Modellen kan man evt. se på Hummels hjemmeside. (Skiv modelnavn i søgeboksen)

Kontakt Laila la Cour på 75 75 12 42, hvis du vil vide mere om dragten, eller for bestilling.

Husk også vores hjemmeside www.tt-if.dk , her kan dragten også ses.

Husk også at sætte kryds i kalenderen til

Sportsfesten lørdag den 18.august 2007

For at vi alle kan komme i tørvejr ved Sportsfesten, hvis det skulle regne, har vi købt endnu et telt så vi har 3 stk. i alt. Vi vil gerne leje et af teltene ud, hvor der er plads til ca. 40 personer.

Leje af telt kan ske pr. 1. juni 2007. Leje af teltet koster 500 kr., men man giver dog 1000 kr. i depositum og får så 500 kr tilbage ved afleveringen.

Henvendelse om udlejning til Jesper Kjærsgaard tlf.75 75 30 62 eller Jørgen Troelsgaard tlf.75 75 25 71.

Jørgen Troelsgaard